Hoe helpt de Contentkalender?

Contentkalender - Twee keer een dwarsdoorsnede van het tijdlijnoverzicht en de kalenderoverzicht

Krijg het overzicht wat jij wil

Samen met je team houd je heel wat ballen in de lucht: projecten, content, deadlines en de taken van je team. En dat vraagt om overzicht. Niet zomaar, maar op je eigen manier. Daarom bepaal jij hoe je overzicht wil. In een kalender, een planbord of een tijdlijn. Per maand of per week. Zo creëer je een overzicht als nooit tevoren. Voor jou en je hele team.

Contentkalender - Nieuwe takenlijst

Plan de (work)flow van je organisatie

Wie van je team is waarmee bezig? En wat moet er gebeuren voordat die nieuwsbrief af is? Dat wil je weten. Met workflows geef je aan welke (terugkerende) taken gedaan moeten worden voordat je content live kan. Zo weten jij en je team altijd wat er nog moet gebeuren. Taken vergeten? Vergeet het maar. Met persoonlijke to-do lijstjes en reminders zorgt de Contentkalender dat je team nooit meer een taak over het hoofd ziet.

Contentkalender - Deelbarelink dec2022

Deel je planning

Jouw team verricht cruciaal werk voor jullie organisatie. En dat wil je aantonen. Daarom wil je je planning delen. Dat kan eenvoudig met een deelbare link. Deel je planning met mensen binnen of buiten je organisatie zonder inloggegevens voor de Contentkalender. Zij zien je planning, maar kunnen niks verschuiven of bewerken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem een kijkje in onze kalender.

Wil je dat collega's communicatieverzoeken kunnen indienen? Zet je kalender open voor verzoeken om via de deelbare link communicatieverzoeken te ontvangen. Dien gerust een verzoek in via onze deelbare link om te kijken hoe dat werkt.

Je kan je communicatieplanning ook via jouw favoriete agenda app delen. Of toevoegen als tabblad in Teams. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

Wat zeggen onze klanten?

Laatste blogberichten

Contentkalender - Tanno Witkamp 169
Een contentkalender voor 2024 14 november 2023

Wat is een contentkalender? Hoe maak je er een? Hoe is een contentkalender dé oplossing voor je communicatieplanning? Lees dit blog en duik in de wereld van contentkalenders. We geven je er ook nog een gratis template bij.

Contentkalender - Luuk en Franka vieren alle feestdagen
Inhaakkalender 2024 27 oktober 2023

Er is elke dag wel iets om te vieren of bij stil te staan. Wij maakten een overzichtelijke inhaakkalender in de Contentkalender. Zo heb je elke dag een bron vol inspiratie. En met onze tips zorg je dat je je doelgroep succesvol aan de haak slaat.

Contentkalender - Vergelijking Contentkalender en Monday
Contentkalender of Monday? Welke tool past bij mij? 28 juli 2023

Wij plannen natuurlijk graag in de Contentkalender. Maar wij zijn niet de enige planningstool. Franka besloot te gluren bij de buren. En de buurman, dat is Monday. Ze zet de grootste verschillen tussen de Contentkalender en Monday voor je op een rijtje. Dat scheelt jou weer uitzoeken. En zo kies je makkelijk een tool die bij jou past.