Geschreven op 16-06-22

Zoals altijd sleutelen wij hard aan de Contentkalender. Vlak voor de bouwvak gaan wij dan ook live met een hele bups aan nieuwe functionaliteiten. In dit blog ontdek je de nieuw en verbeterde Contentkalender.

Maar wat is er dan nieuw? Hier een overzicht:

  • Voeg direct ontbrekende elementen toe in het ‘Communicatie toevoegen’-scherm
  • Taken aanmaken was nog nooit zo makkelijk
  • Voeg links toe aan je mediakanalen
  • Uren zijn terug
  • Zie de naam van je bestanden ook in het rechterpaneel.

Veel he? Ik neem ze één voor één met je door.

Contentkalender - Schermafdruk van de functie om direct een mediakanaal toe te voegen wanneer die mist.

Nieuw ‘Communicatie toevoegen’-scherm

Zit je net lekker in je communicatie, kom je erachter dat je nog niet het juiste project, mediakanaal of doelgroep hebt aangemaakt. Irritant hè?

Dat vinden wij ook. Daarom is het binnenkort mogelijk om direct elementen toe te voegen vanuit het 'Communicatie toevoegen'-scherm. In plaats van in de linkerbalk of via de grote 'Toevoegen'-knop.

Contentkalender - Animatie van snel taken toevoegen.

Vliegensvlug taken toevoegen

Zo snel mogelijk het overzicht wat jij wil. Dat is ons doel. We kregen vaak terug dat het toevoegen van taken voor vertraging zorgde. Vanaf nu is dat verleden tijd. Taken voeg je namelijk direct toe, in een communicatie.

Contentkalender - Animatie van een voorbeeldcommunicatie. Je ziet een gebruiker op de naam van een mediakanaal klikken (in dit geval LinkedIn), waardoor hij of zij direct bij de bedrijfspagina uitkomt.

Snelkoppeling naar jouw mediakanaal

Je bent in de Contentkalender, want daar is je content. Nu is het tijd om je content te plaatsen, maar waar? Dat is nu een stuk sneller: met een link naar je mediakanaal. Zo kom je met één druk op de knop uit bij jouw (bedrijfs)kanaal.

Guess who’s back?

Uren zijn terug. Het is weer mogelijk om bij taken aan te geven hoe lang je denkt dat je met die taak bezig bent. Zo weet je niet alleen hoe druk je zelf bent, maar ook hoe druk je collega’s zijn. Zo houd je samen overzicht over de planning.

Wil je ook weer uren toevoegen? Vertel het ons en wij zetten het vinkje voor je aan.

Overzicht over je bestanden

Deze functionaliteit hebben we te danken aan niemand minder dan jou! Dankzij de feedback van onze gebruikers kwamen we erachter dat het lastig is om in het rechterpaneel overzicht te bewaren over je bestanden.

Daarom hebben we het mogelijk gemaakt op de titel van je bestand in te zien wanneer je met je muis over het bestand beweegt.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van Contentkalendertips, -nieuwtjes en updates.