Geschreven door Bente van Hintum | 10-09-2020

Maken jij en je team inmiddels al veelvuldig gebruik van de Contentkalender? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Contentkalender. Zo wordt het maken van jouw communicatieplanning nog een stuk makkelijker! Leuk voor jou en je team. Nu vraag jij je natuurlijk af: wat is er allemaal nieuw? We laten het je zien.

Publiceer je Contentkalender

Wil de rest van je organisatie meer inzicht in wat er op de communicatieplanning staat? Dat is nu nog makkelijker. Het is vanaf nu mogelijk om jouw Contentkalender te publiceren naar je favoriete agenda-app! Met één druk op de knop plaats je de gegevens uit de Contentkalender in je agenda. Wel zo overzichtelijk! Ben je benieuwd hoe dit moet? Bente legt het je graag uit.

Deze feature is alleen mogelijk in het corporate-account. Wil je dit ook aanzetten voor een team-account? Neem dan contact op met de klantenservice.

Workflows aanmaken

Ook het aanmaken van een workflow hebben wij een stuk makkelijker gemaakt. Binnen een handomdraai maak je de juiste workflow aan. En oja, hadden wij al gezegd dat het nu ook mogelijk is om een projectmanager aan je workflow toe te wijzen?

Taken verplaatsen

Een communicatieplanning is altijd in beweging. Verplaats je die Facebook-post toch naar morgen? Ga je de nieuwsbrief toch met een paar dagen vervroegen? Daarom geven we jou die bewegingsvrijheid. Verplaats jouw communicatie naar een ander moment en de taken verplaats je gemakkelijk mee. Overzichtelijker kan niet!

Taken en workflow verplaatsen
Verplaats je taken en workflows.


Wil je de nieuwe functionaliteiten testen, maar heb je nog geen account?