Ondersteuning

Werken met een nieuwe tool is niet niks. Daarom helpen wij je graag met het inrichting van jouw Contentkalender. Onze experts komen dagelijks bij communicatieteams over de vloer. Alle leerpunten nemen ze mee en verklappen ze vervolgens aan jou. Zij staan dagelijks voor je klaar om van jouw planning een succes te maken.

Heb je al een planning in Excel? Stuur hem naar ons op en wij importeren hem in de Contentkalender. Dan begin je direct met een gevulde kalender.

Help!

Ben je aan het werk in de Contentkalender en snap je het even niet meer? Geen paniek. Onze klantenservice staat voor je klaar. Vind je antwoord in de kennisbank, stuur Franka een mailtje of gebruik de feedback-knop rechts in je scherm. Maar de beller is natuurlijk altijd sneller. Wij zijn te bereiken op: 088 937 00 30.

Contentkalender - Persoonlijke ondersteuning CK

Persoonlijke uitleg

We helpen je graag een succes te maken van je contentplanning. Daarom beginnen we altijd met een persoonlijke uitleg en helpen we je inrichten. Tijdens de intake bespreken we de wensen van je organisatie. Samen denken we na over de beste indeling voor jouw planning. Zo ga je goed van start.

Til je contentplanning naar een hoger niveau

Heb je behoefte aan meer uitleg of diepgang? Wij:

  • Trainen je hele team
  • Bieden hulp met je contentstrategie
  • Vullen jouw Contentkalender

Op je eigen gemak

Volg onze online Contentkalender Academy. In vijf instructievideo's legt Franka je uit hoe je Contentkalender inricht en invult. Lees meer