Presenter

Presenter

Presenter is dé contentorganisatie; specialisten in het ontwikkelen, optimaliseren en organiseren van content en alles daaromheen. Presenter zorgt voor overzicht in de steeds grotere verzameling content, kanalen, doelgroepen, doelstellingen en ga zo maar door. De specialisten van Presenter ondersteunen je bij het ontwikkelen van een contentstrategie, opzetten en verbeteren van een contentorganisatie, uitvoeren van contentmigraties, maken en uitrollen van een contentmarketingplan. Inderdaad, als het maar over content gaat. Ze stonden niet voor niets aan de wieg van Contentkalender.

Hoe verloopt de samenwerking met Presenter?

In de eerste plaats kijkt Presenter naar de problemen en behoeftes binnen de organisatie. De specialisten van Presenter weten dankzij hun opgebouwde kennis altijd precies wat jouw organisatie nodig heeft om verder te komen. Van tijdelijke ondersteuning van je contentteam tot uitgebreide projecten. Op basis van de eerste gesprekken doet Presenter een voorstel en leggen ze de basis voor een langdurige samenwerking. Belangrijke voorwaarde is dat zij onderdeel worden van je organisatie. Presenters werken niet op afstand.

Wij streven ernaar dat iedereen zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Dat geldt voor onszelf en voor de mensen en organisaties met wie we samenwerken. En zowel professioneel als persoonlijk.

Wat is de ideale klant van Presenter?

Organisaties die weten hoe belangrijk content is, maar die de capaciteit of specialistische kennis missen om de stap vooruit te zetten. Bedrijven ook die aansluiten bij de kernwaarden van Presenter: ik geef, neem en krijg ruimte, ik deel energie, ik breng en omarm verandering en ik speel samen en maak plezier.

Hoe bereik je Presenter?

Breng een bezoekje aan de website www.presenter.nl, stuur een mail naar info@presenter.nl of bel naar het hoofdkantoor in Utrecht: 088 937 0000.