Account aanmaken

Een account aanmaken kost je nog geen vijf minuten. Lees hieronder hoe het werkt:

• Ga naar ‘Account aanmaken’.
  • Vul de velden in met de volgende gegevens: bedrijfsnaam, bezoekadres, voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer. Kies een wachtwoord, ga akkoord met de algemene voorwaarden nadat je deze gelezen hebt en klik op ‘Verzenden’.
  • Je ontvangt een e-mail op het zojuist opgegeven e-mailadres met daarin een activatielink.
  • Open de e-mail en klik op ‘Activeer je account’.
  • Je kunt nu inloggen op www.contentkalender.nl.