Hoe werken afdelingen in de Contentkalender?

In het Corporate-account, voeg je ook eenvoudig extra afdelingen toe. Hoe?

• Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op 'Gebruikers & afdelingen'.
  • Ga naar het tabblad 'Afdelingen'.
  • Klik op 'Afdeling toevoegen' en geef de afdeling een naam.
  • Voeg daarna de gebruikers toe die je toegang wil geven tot de nieuwe afdeling.

Wil je wisselen tussen afdelingen of verschillende afdelingen samen bekijken? Dat doe je in de filter:

• Ga bovenaan de linkerbalk naar 'Filter'.
  • Selecteer onder 'Afdelingen' de afdelingen die je wilt bekijken.

Hoe werk ik met meerdere afdelingen aan één project?

Werk je (in het corporate account) met meerdere afdelingen? En heb je projecten waar meerdere afdelingen aan werken? In plaats van één, kies je dan meerdere afdelingen per project.

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 18 35

Meerdere afdelingen koppelen aan één project

Hoe selecteer ik meerdere afdelingen?

Stap 1: Maak een project aan of bewerk een bestaand project.

Stap 2: Selecteer onder het tabblad 'project' de juiste afdelingen.

Stap 3: Klik op 'Opslaan' of 'Opslaan en kopiëren'.

Lukt het niet of heb je nog meer vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op binnen één werkdag. Of bel ons: 088 937 00 30. Dan helpen we je verder.