Hoe werken verschillende kalenders?

In het Corporate-account, voeg je ook eenvoudig extra kalender toe. Hoe?

• Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op 'Gebruikers & kalenders'.
  • Ga naar het tabblad 'kalenders'.
  • Klik op 'kalender toevoegen' en geef de kalender een naam.
  • Voeg daarna de gebruikers toe die je toegang wil geven tot de nieuwe kalender.

Wil je wisselen tussen kalenders of verschillende kalenders samen bekijken? Dat doe je in de filter:

• Ga bovenaan de linkerbalk naar 'Filter'.
  • Selecteer onder 'kalenders' de kalenders die je wilt bekijken.

Hoe werk ik met meerdere kalenders aan één project?

Werk je (in het corporate account) met meerdere kalenders? En heb je projecten waar meerdere kalenders aan werken? In plaats van één, kies je dan meerdere kalenders per project.

Schermafbeelding 2021 08 03 om 14 18 35

Meerdere kalenders koppelen aan één project

Hoe selecteer ik meerdere kalenders?

Stap 1: Maak een project aan of bewerk een bestaand project.

Stap 2: Selecteer onder het tabblad 'project' de juiste kalenders.

Stap 3: Klik op 'Opslaan' of 'Opslaan en kopiëren'.

Lukt het niet of heb je nog meer vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op binnen één werkdag. Of bel ons: 088 937 00 30. Dan helpen we je verder.