Hoe maak ik een extra afdeling aan?

In het Corporate-account, voeg je ook eenvoudig extra afdelingen toe. Hoe?

• Log in bij de Contentkalender en klik op je initialen rechtsboven.
  • Klik op 'Gebruikersbeheer'.
  • Ga naar het tabblad 'Afdelingen'.
  • Klik op 'Afdeling toevoegen' en geef de afdeling een naam.
  • Voeg daarna de gebruikers toe die je toegang wil geven tot de nieuwe afdeling.

Wil je wisselen tussen afdelingen of verschillende afdelingen samen bekijken? Dat doe je in de filter:

• Ga bovenaan de linkerbalk naar 'Filter'.
  • Selecteer onder 'Afdelingen' de afdelingen die je wilt bekijken.