Wordt mijn content automatisch geplaatst?

Sommige gebruikers willen graag automatisch plaatsen vanuit de Contentkalender. Dit is geen functionaliteit van de Contentkalender. Wel bieden we de mogelijkheid om je content op te slaan in de Contentkalender. Hoe? Klik op een communicatie > klik rechtsboven op 'Content'. Hier voeg je je content makkelijk toe.

• Wil je tekst toevoegen? In het contentblok heb je de mogelijkheid om iedere tekst toe te voegen die je wil;
  • Wil je een link naar je cloud toevoegen? Die kan je kwijt in de grijze 'URL'-box aan de linkerkant
  • Wil je bestanden toevoegen? aan de linkerkant vind je een groene button 'Bestand toevoegen'.

Eenvoudig toegang tot je kanalen?

Je bent in de Contentkalender, want daar is je content. Nu is het tijd om je content te plaatsen. Voeg daarom een link toe aan je mediakanaal. Zo kom je met één druk op de knop uit bij jouw (bedrijfs)kanaal. Daardoor plaats je je content supersnel op de juiste plek.

Bewerk je kanaal om een link toe te voegen.

Heb je vragen over het content gedeelte?

Neem dan contact op met de klantenservice via onderstaand formulier.