Wordt mijn content automatisch geplaatst?

Sommige gebruikers willen graag automatisch plaatsen vanuit de Contentkalender. Dit is geen functionaliteit van de Contentkalender. Wel bieden we de mogelijkheid om je content op te slaan in de Contentkalender. Hoe? Klik op een communicatie > klik rechtsboven op 'Content'. Hier voeg je je content makkelijk toe.

• Wil je tekst toevoegen? In het contentblok heb je de mogelijkheid om iedere tekst toe te voegen die je wil;
  • Wil je een link naar je cloud toevoegen? Die kan je kwijt in de grijze 'URL'-box aan de linkerkant
  • Wil je bestanden toevoegen? aan de linkerkant vind je een groene button 'Bestand toevoegen'.

Heb je vragen over het content gedeelte?

Neem dan contact op met de klantenservice via onderstaand formulier.