Wordt mijn content automatisch geplaatst?

Sommige gebruikers willen graag automatisch plaatsen vanuit de Contentkalender. Dit is geen functionaliteit van de Contentkalender. Wel bieden we de mogelijkheid om je content op te slaan in de Contentkalender. Hoe? Klik op een communicatie > klik rechtsboven op 'Content'. Hier voeg je je content makkelijk toe.

• Wil je tekst toevoegen? In het contentblok heb je de mogelijkheid om iedere tekst toe te voegen die je wil;
  • Wil je een link naar je cloud? Die kan je toevoegen onder het contentblok;
  • Wil je bestanden toevoegen? Het tweede tabblad geeft je daar de mogelijkheid toe.

Heb je vragen over het content gedeelte?

Neem dan contact op met de klantenservice via onderstaand formulier.