Hoe weet ik of mijn browser geüpdatet is naar de laatste versie?

Wil je weten of je browser up-to-date is. We leggen je graag uit hoe je daar achterkomt.

Google Chrome

• Klik op de drie verticale puntjes in de rechter bovenhoek van je webbrowser.
  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Ga naar ‘Over Chrome’ in het menu aan de linkerkant.

Microsoft Edge

• Klik op de drie horizontale puntjes in de rechter bovenhoek van je webbrowser.
  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op het tandwieltje aan de linkerkant.
  • Scroll naar ‘Informatie over deze app’.

Mozilla Firefox

• Klik op de drie horizontale streepjes in de rechter bovenhoek van je webbrowser.
  • Ga naar ‘Help’.
  • Selecteer ‘Over Firefox’.

Gebruik je een browser die wel wordt ondersteund en gaat er iets anders mis?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.