Browserondersteuning

Heb je problemen met de weergave in je browser? Dat is vervelend. Ons advies is om Google Chrome te gebruiken voor de Contentkalender. Op dit moment werkt de Contentkalender goed op:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox

Belangrijk is wel dat je je browser moet updaten naar de laatste versie. De Contentkalender werkt niet op Internet Explorer.

Gebruik je een browser die wel wordt ondersteund en gaat er iets anders mis? Geef het door aan ons serviceteam en we nemen binnen één werkdag contact met je op.