Waarom zie ik mijn communicaties niet in de kalender?

Je hebt communicaties aangemaakt in de kalender, maar je ziet ze niet terug in de weergave. Hier kan een aantal oorzaken aan ten grondslag liggen. Controleer daarom het volgende:

Je webbrowser

Gebruik je de laatste versie van je webbrowser? Wil je weten hoe je dat kunt zien, klik dan hier.

Pagina verversen

De Contentkalender is natuurlijk een webbased tool. Hoe lang het duurt voordat je ingevoerde wijzigingen zichtbaar zijn, is dus afhankelijk van je internetsnelheid. Je kunt de pagina wel verversen door op het logo van de Contentkalender te klikken in de groene linkerbalk.

Filteropties in de linkerbalk

In de linkerbalk staan oogjes om te filteren op projecten. Of mediakanalen, contentformaten, labels, etc. Als deze oogjes niet aan staan, dan zie je je communicaties ook niet terug.

Communicatieweergave

Je wijst een communicatie aan iemand toe, een verantwoordelijke. Als jij dit niet bent, maar je hebt de kalenderweergave wel op ‘mijn communicaties’ staan, zie je de aangemaakte communicatie niet staan.

Geen datum ingevuld

Heb je een communicatie aangemaakt maar geen publicatiedatum ingevuld? Dan zie je communicatie niet terug in de kalender. Gebruikt de lijstweergave om je communicatie te zoeken of kijk in het planbord.

Biedt dit geen oplossing? Of kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Is je vraag beantwoord?