Aan de slag met de belangrijkste functies van Contentkalender

Ben je bekend met de indeling en structuur van Contentkalender? Mooi. Dan gaan we aan de slag met de belangrijkste functies. Doorloop de vier stappen hieronder en binnen no-time gebruik jij Contentkalender als een pro.

Stap 1: Campagne aanmaken

• Klik op ‘Campagne toevoegen’ linksonder in Contentkalender;
  • Er verschijnt een pop-up scherm. Vul de naam in van je campagne en klik op ‘Toevoegen’;
  • De nieuwe campagne staat in het linker venster. Klik op het potlood om details aan je campagne toe te voegen.

Stap 2: Communicatie aanmaken

• Klik op de + bovenin Contentkalender;
  • Er verschijnt een pop-up scherm. Vul de datum, de bijbehorende campagne en de naam van de communicatie in. Klik vervolgens op ‘Toevoegen’;
  • De nieuwe communicatie verschijnt in de kalender. Klik op de communicatie om hier details aan toe te voegen.

Stap 3: Gebruiker toevoegen

• Klik rechts bovenin Contentkalender op je profiel en vervolgens op gebruikersbeheer;
  • In het nieuwe scherm klik je op ‘Gebruiker toevoegen’;
  • Geef aan in hoeverre de nieuwe gebruiker de communicaties kan beheren en klik op ‘Opslaan’.

Stap 4: Actie aanmaken

• Klik op de communicatie waar je een actie aan toe wilt voegen;
  • In het nieuwe scherm klik je op ‘Actie toevoegen’;
  • Geef de actie een naam en deadline en kies een verantwoordelijke. Klik vervolgens op ‘Toevoegen’.