Gegevens veranderen

E-mailadres veranderen

Je kunt je e-mailadres op ieder moment veranderen. Voor deze actie moet je ingelogd zijn. Klik in Contentkalender op het account-icoon rechtsboven. Kies Profiel. In het veld ‘E-mail (gebruikersnaam)’ staat je huidige e-mailadres. Verander je huidige e-mailadres naar je gewenste e-mailadres en kies ‘Opslaan’. Je hoeft niet te wachten op een bevestigingsmail: je e-mailadres wordt direct aangepast.

Wachtwoord veranderen

Ben je het wachtwoord vergeten of wil je deze aanpassen? Dat kan op twee manieren: vanuit het inlogscherm en vanuit de tool.

• Wachtwoord opnieuw instellen vanuit het inlogscherm
    Klik vanuit het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een link per e-mail waarmee je je wachtwoord opnieuw instelt.
  • Wachtwoord opnieuw instellen vanuit Contentkalender
    Zorg ervoor dat je bent ingelogd. Klik in Contentkalender op het account-icoon rechtsboven, kies ‘Profiel’ en vervolgens ‘Wachtwoord aanpassen?’. Nu kun je met behulp van je huidige wachtwoord een nieuw wachtwoord instellen.