Hoe kan ik mijn kalender delen?

Wil je jouw organisatie overzicht geven van alle communicaties die je hebt gepland? Dat kan nu gemakkelijk met een deelbare link. Deze functie is alleen beschikbaar voor corporate-accounts.

1) Ga naar het menu onder je initialen rechtsboven.

2) Klik op 'Gebruikers & kalenders'.

3) Ga naar het tabblad 'kalender'.

4) Klik op de drie bolletjes achter de kalender die je wil delen.

5) Wil je jouw contentkalender delen met personen zonder licentie? Zet dan het vinkje bij 'deelbare link activeren' aan.

Let op: Iedereen met deze link kan de kalender van deze afdeling inzien! We raden je aan om deze te beveiligen met een wachtwoord.

7) Klik op 'wijzigingen opslaan'.

Deel de link vervolgens met collega's of externen naar keuze.

Bekijk je liever een instructievideo?

Transcript

Hoe houd jij de rest van je organisatie op de hoogte van je planning? De Contentkalender helpt je daarbij. In het corporate account is het namelijk mogelijk om je Contentkalender met de rest van je organisatie te delen via een deelbare link.

Via deze link houd je je hele organisatie op de hoogte van de planning. En kan iedereen zien waar jij en je team zich mee bezig houden.

Ga naar het menu bij je initialen rechtsboven en klik op “Gebruikers en afdelingen”. Ga vervolgens naar het tabblad “afdelingen” en klik op het potloodje achter de afdeling die je wil delen. Onder het tabblad “Kalender delen” vind je de deelbare link.

Iedereen met de link kan de kalender van deze afdeling inzien. Voor de veiligheid raden we je daarom aan om de link met een wachtwoord te beveiligen. Kopieer de link om je contentplanning en stuur deze door om je kalender te delen met de rest van je organisatie.

Wil je je volledige kalender delen? Maak dan één afdeling aan waar je alle projecten aan toewijst. En deel deze afdeling vervolgens met de rest van je organisatie.

Zo blijft heel je organisatie op de hoogte van waar jij en je team mee aan de slag zijn! Heb je vragen, of kom je er niet uit? Neem contact op met de klantenservice.

Is je vraag beantwoord?