Hoe maak ik communicaties aan?

In de Contentkalender maak je een communicatie door op 'Communicatie toevegen' bovenaan te klikken of op een datum in de kalender. Vervolgens doorloop je drie stappen:

Wat wil je plannen?

• Verplichte velden: titel en project.
  • Optionele velden: mediakanaal, contentformaat, labels, subdoelgroepen en verantwoordelijke.

Wanneer mag het live?

• Kies de datum van livegang en eventueel een einddatum.
  • Kies of je communicatie wil uitlichten in de tijdlijn.
  • Kies of je de communicatie terugkerend wil maken.

Welke content wil je plaatsen?

• Verdeel de rollen onder je collega's.
  • Voeg een beschrijving toe.
  • Heb je je content al? En gaat het niet om een terugkerende communicatie? Dan heb je hier ruimte om je content toe te voegen. Zodra de communicatie is aangemaakt, voeg je ook een URL en eventuele bestanden toe.

Hoe verwijder ik communicaties?

Als je communicaties wil verwijderen, dan doe je dat met de rechtermuisknop.

Individuele communicatie verwijderen

Wil je een individuele communicaties verwijderen? Klik dan met de rechtsmuisknop op deze communicatie en klik daarna op verwijderen. Of via het menu 'bewerken' verwijder je een communicatie. Als je namelijk klikt op bewerken, dan kan je linksonder de communicatie verwijderen.

Reeks verwijderen

Wil je een reeks verwijderen? Klik dan op 'Reeks bewerken'. Linksonder kan je dan de volledige reeks verwijderen.
Let op: alleen communicaties die niet afgevinkt zijn en in de toekomst liggen (ten opzichte van de communicatie) worden verwijderd.

Dit zie je als je de rechtermuisknop indruk