Iconen in de Contentkalender

In de Contentkalender kom je een aantal iconen tegen. Dit betekenen ze:

lopende_campgnesBekijk de campagnes die op dit moment lopen. Een nieuw aangemaakte campagne komt automatisch onder dit icoon te staan
Gearchiveerde_campagnesOnder het archief staan de (voltooide) campagnes die op dit moment niet meer lopen. Klik op het potlood en kies ‘Archiveren’ om een campagne te archiveren. Je dearchiveert een campagne op dezelfde manier. Vanuit het archief kan je de campagnes ook verwijderen.
Icoon_communicatiestrategieBepaal vanuit welke invalshoek je de communicaties bekijkt: campagnes, mediakanalen, contentformaten, doelgroepen, kernbehoeften, thema’s en doelstellingen.
icoon_plusjeVoeg een campagne, communicatie of actie toe.
Switch_mijn/alle-communicatiesSwitch in één muisklik van ‘Alle communicaties’ naar ‘Mijn communicaties’. ‘Mijn communicaties’ geeft alleen de communicaties weer waarvoor jij verantwoordelijk bent. ‘Alle communicaties’ geeft je een overzicht van alle communicaties.
FiltermogelijkheidFilter communicaties op datum, doelstelling, doelgroep, kernbehoefte, contentformaat, mediakanaal, (eind)redacteur, deskundige of thema’s.
Kolom_bedienenBepaal welke kolommen je ziet in de lijstweergave.
Print_calendarMaak een uitdraai van de kalender of tijdlijn.
Export_calendarExporteer de lijst met communicaties naar een Excelsheet.

Is je vraag beantwoord?