Partner toevoegen

Wil je een partner toevoegen?

Maak jij in jouw communicatieplanning gebruik van een extern bureau, tekstschrijvers of een team dat ondersteunt bij communicatie-activiteiten? Deze kun je als partner(s) toevoegen aan Contentkalender. Dat heeft meer voordelen dan je denkt. Je geeft partners (tijdelijk) toegang tot jouw omgeving in de Contentkalender. Je kiest zelf of je een partner voor onbepaalde tijd toegang geeft of dat je een einddatum instelt waarop de toegang automatisch eindigt.

Het toevoegen van een partner in de tool is heel eenvoudig:

  1. Klik op het account-icoon rechtsboven in de hoek;
  2. Klik op ‘Partnerbeheer’ > 'Partner toevoegen’;
  3. Nu verschijnt er een lijst met partners waaruit je kunt kiezen. Staat jouw partner hier niet tussen? Mail naar info@contentkalender.nl en wij verwerken je aanvraag binnen één werkdag;
  4. Bepaal met autorisatieniveaus welke rechten je partner in je omgeving heeft;
  5. Bepaal bij partnerbeheer welke periode de partner toegang heeft tot je omgeving;
  6. Je partner heeft vanaf nu inzicht in jouw Contentkalender omgeving en je kunt direct acties aan je partner toewijzen.

Wil je een partner worden?

Helpt jouw bedrijf organisaties bij het creëren, onderhouden of organiseren van content? Word dan een partner van de Contentkalender. Als partner kun je jouw (potentiële) klanten die de tool ook gebruiken toegang vragen tot hun omgeving. Zo hebben jij en je klant alle planningen en afspraken bij elkaar. De klant besteedt in een paar muisklikken opdrachten aan je uit. En jij hebt snel inzicht in wat de bedoeling is van de opdracht, in welke context deze zich bevindt en wat de deadline is.

Doorloop de volgende stappen om een partnerschap aan te vragen:

  1. Klik in Contentkalender op het account-icoon rechtsboven in de hoek;
  2. Kies 'Organisatie' > 'Partners' en klik op 'Partnerschap aanvragen';
  3. Wij verwerken je aanvraag binnen één werkdag.

Om partner te worden van je klant in de Contentkalender moet je klant over een teamaccount beschikken.

Gecertificeerd partner worden van Contentkalender
Naast een reguliere partner, kun je een gecertificeerd partner van de Contentkalender worden. Als gecertificeerd partner voegen we je toe aan een lijst met gecertificeerde partners waar iedere gebruiker van de Contentkalender uit kan kiezen om mee samen te werken. Een mooie kans op nieuwe opdrachten. Mail bij interesse naar info@contentkalender.nl en wij vertellen wat je voor een gecertificeerd partnerschap moet doen.

Is je vraag beantwoord?