Hoe verwijder ik een project?

Ja, je kunt een project verwijderen. Wil je het project alleen niet meer zien in je huidige kalenderoverzicht, of wil je het project definitief verwijderen uit je kalender?

Uit je kalenderoverzicht - archiveren

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Verplaats je muis naar het project dat je wilt Archiveren en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Archiveren’ onderaan.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Bevestig dat je het project wilt archiveren door op ‘Archiveren’ te klikken.

Op dit moment staat het project in je archiefbakje. Het project is met bijbehorende communicaties niet meer zichtbaar in je kalender. Heb je per ongeluk het verkeerde project verwijderd? Geen nood. Je kunt projecten ook dearchiveren

Dearchiveren

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Klik op het icoontje van het archiefbakje.
  • Verplaats je muis naar het project dat je weer terug wilt halen en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Dearchiveren’ onderaan.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op ‘Dearchiveren’ als je het project weer terug wilt zien in je huidige overzicht.

Wil je het project helemaal verwijderen?

Definitief verwijderen

  • Selecteer ‘Projecten’ in de groene linkerbalk.
  • Klik op het icoontje van het archiefbakje.
  • Verplaats je muis naar het project dat je definitief wilt verwijderen en klik op het potloodje.
  • Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op de knop ‘Verwijderen’ onderaan.

Er verschijnt een pop-upvenster. Bevestig dat je het project wilt verwijderen door op ‘Verwijderen’ te klikken.

Heb je verder nog vragen?

Vul het contactformulier in en we helpen je verder.

Is je vraag beantwoord?