Sneller werken

De Contentkalender is bedoeld om tijd te besparen. Hiervoor hebben we een aantal functionaliteiten bedacht om jouw werk nog sneller te maken.

Communicatie aanmaken
Wist je bijvoorbeeld dat je heel eenvoudig een Communicatie kunt aanmaken? Door met je rechtermuisknop op de gewenste dag te klikken, heb je de Communicatie meteen op de gewenste datum staan. Op die manier hoef je niet handmatig de datum aan te passen, maar staat het meteen goed.

Communicatie verplaatsen
Per ongeluk de Communicatie op de donderdag gezet, terwijl deze op de vrijdag moest staan? Of een deadline die toch net even verschoven is? Geen probleem. Je kan je Communicaties namelijk heel makkelijk verschuiven. Letterlijk door te schuiven. Versleep je communicatie naar de gewenste dag en de datum past zich automatisch aan.

Communicatie kopiëren
Heb je meerdere communicaties die op elkaar lijken, bijvoorbeeld een maandelijks terugkerende Communicatie? Je kunt aangemaakte Communicaties heel eenvoudig kopiëren. Klik met je rechtermuisknop op de Communicatie die je wilt kopiëren en klik dan op ‘kopiëren’ of op ‘kopiëren incl. acties’.

Is je vraag beantwoord?