Logo Basic Fit

Onze klant: Basic-Fit

Als Europese marktleider op de fitnessmarkt met vestigingen in 5 Europese landen (Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje) heeft Basic-Fit een breed aanbod van producten. Daarom was er binnen de organisatie een grote behoefte om hun content optimaal te organiseren.

De marketingafdeling breidt zich steeds verder uit en zocht naar een goed overzicht met welke communicaties, op welk kanaal en welke datum gepubliceerd gaan worden. Product & Event marketeer Linda van der Meer - de Vries vertelt je er graag meer over:

We waren op zoek naar een duidelijk, gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar systeem dat we in korte tijd konden implementeren.

De Contentkalender was voor ons de perfecte match - het is een zeer eenvoudig te gebruiken tool die voor iedereen direct te begrijpen is, heeft een breed scala aan mogelijkheden en biedt een duidelijk contentoverzicht.

We merkten dat het onze productiviteit binnen het bedrijf en de synergie tussen verschillende afdelingen en landen enorm verbeterde. Deze tool heeft de noodzaak van onophoudelijke hoeveelheden e-mails en telefoontjes weggenomen, en heeft ons uiteindelijk veel tijd bespaard.

We kunnen dit systeem aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar een eenvoudig te gebruiken contentkalendersysteem.

Benieuwd of de Contentkalender ook voor jouw team iets kan betekenen?