Blogberichten

Tanno Witkamp 169
Een contentkalender voor 2024 14 november 2023

Wat is een contentkalender? Hoe maak je er een? Hoe is een contentkalender dé oplossing voor je communicatieplanning? Lees dit blog en duik in de wereld van contentkalenders. We geven je er ook nog een gratis template bij.

Luuk en Franka vieren alle feestdagen
Inhaakkalender 2024 27 oktober 2023

Er is elke dag wel iets om te vieren of bij stil te staan. Wij maakten een overzichtelijke inhaakkalender in de Contentkalender. Zo heb je elke dag een bron vol inspiratie. En met onze tips zorg je dat je je doelgroep succesvol aan de haak slaat.

Vergelijking Contentkalender en Monday
Contentkalender of Monday? Welke tool past bij mij? 28 juli 2023

Wij plannen natuurlijk graag in de Contentkalender. Maar wij zijn niet de enige planningstool. Franka besloot te gluren bij de buren. En de buurman, dat is Monday. Ze zet de grootste verschillen tussen de Contentkalender en Monday voor je op een rijtje. Dat scheelt jou weer uitzoeken. En zo kies je makkelijk een tool die bij jou past.

Grafiek van LinkedIn impressies
3 tips voor impactvolle content 3 juli 2023

Het internet staat al vol met blogs, webinars en whitepapers. Je ziet de door content de inhoud niet meer. Dus is het steeds belangrijker voor organisaties om op te vallen. Want daardoor maak je meer impact. In dit blog legt Luuk je uit hoe je impactvolle content maakt.

Jongeleren coco breed
Hoe je de show steelt met een duidelijk werkproces 20 juni 2023

Met alleen een strakke planning ben je er nog niet. Je werkproces is net zo belangrijk. Of misschien wel belangrijker. Want een goed proces zorgt voor overzicht en structuur.

Twee mensen voor een laptop met de Contentkalender open.
Train je planvaardigheid. Hoe maak je een haalbare contentplanning? 12 mei 2023

Een planning maken en je er niet aan houden, is alsof je een sportschoolabonnement afsluit om vervolgens nooit te gaan. Want hoewel een planning makkelijk gemaakt is, is hem naleven een stuk ingewikkelder. Zonde. Dus helpen we je met het opzetten van een haalbare contentplanning. Stapje voor stapje

09
Content maak je nooit alleen. Leer hoe je jouw collega's betrekt bij je communicatieplanning 17 april 2023

We zijn op het eiland van de communicatieafdeling, waar contentmakers ladingen flessenpost de wereld in sturen. Misschien in een team, misschien ook niet. Maar wat je situatie ook is: content maak je nooit alleen. Dus betrek al je collega’s bij je contentproces.

Volle mailbox
Weg met de redactiemailbox: in 3 stappen over op het verzoekensysteem 5 april 2023

"Hey, kan je deze pagina nog even aanpassen?" Een emailbox die overstroomt met dit soort verzoeken. Daar gaan we iets aan doen. Ontdek hoe je de emailbox van de communicatieafdeling vervangt met de Contentkalender.

28
Marketing en PR: de Beyoncé en Jay-Z van je strategie 27 februari 2023

PR staat letterlijk voor publieke relaties. Met PR verbeter je de relaties tussen je organisatie en je publiek. Je geeft de touwtjes uit handen, want niet jij maar een journalist bepaalt wat hij over jou of jouw organisatie schrijft. Maar daarbij is de boodschap wel veel krachtiger. In dit blog lees je hoe PR past binnen je marketingstrategie.