Blogberichten

28
Marketing en PR: de Beyoncé en Jay-Z van je strategie 27 februari 2023

PR staat letterlijk voor publieke relaties. Met PR verbeter je de relaties tussen je organisatie en je publiek. Je geeft de touwtjes uit handen, want niet jij maar een journalist bepaalt wat hij over jou of jouw organisatie schrijft. Maar daarbij is de boodschap wel veel krachtiger. In dit blog lees je hoe PR past binnen je marketingstrategie.

23
Samen werken aan content 23 januari 2023

We merken dat veel teams moeite hebben om samen tot een fijn werkproces te komen als het aankomt op plannen. Want wie doet wat? En wie zet wat in de Contentkalender? Ook contentcoördinator Vanessa en tekstschrijver Andrew liepen tegen dit probleem aan. Samen evalueerden we hoe hun teams werken in de Contentkalender

Robin
Help, een robot neemt m'n baan over 15 december 2022

Steeds meer bedrijven gebruiken kunstmatige-intelligentietools om teksten te schrijven. Dat merk je direct, zou je zeggen. Maar het is nog knap lastig om de teksten van 'echt' te onderscheiden. Wat betekent dat voor ons als contentmakers?

Tanno Witkamp 169
Een contentkalender voor 2023 4 november 2022

Wat is een contentkalender? Hoe maak je er een? Hoe is een contentkalender dé oplossing voor je communicatieplanning? Lees dit blog en duik in de wereld van contentkalenders. We geven je er ook nog een gratis template bij.

Planner
Hoe maak je een Contentkalender? 26 september 2022

Een contentkalender onderscheidt zich van een doorsnee planning, omdat je niet alleen plant wanneer je communiceert. Je geeft ook aan waarom, naar wie, waar en hoe je communiceert. Maar ja, dat is nogal veel informatie. Waar moet je beginnen? In dit blog leggen wij je stap voor stap uit hoe je een contentkalender opzet.

Contentkalender in Teams
In vier stappen: werken met de Contentkalender in Teams 14 september 2022

Iedereen werkt anders. Daarom willen wij dat de Contentkalender aansluit bij verschillende werkprocessen. In dit blog leg ik je uit hoe je Contentkalender toevoegt in Teams en makkelijk samenwerkt met andere collega’s.

Boekenkast presenter
Een project definiëren in drie stappen 12 september 2022

Wat is een project? En hoe bepaal je wat je projecten zijn? In dit blog ontdek je wat je boekenkast en projecten met elkaar gemeen hebben.

Planbord_header
Hoe je met het planbord persoonlijk overzicht creëert 23 augustus 2022

Ons planbord is een kanbanweergave voor je communicaties. De kanban-methode is ontstaan aan de lopende band van Toyota in Japan. In dit blog lees je drie manieren waarop je het planbord inricht en gebruikt.

Recycle je content
Recycle je content 1 juli 2022

Waarom zou je je content niet recyclen? We leven in een tijd waar alles draait om duurzaamheid. En dat kun je ook makkelijk toepassen op je online content. In de Contentkalender zoek je makkelijk terug naar onderwerpen die je al eens eerder hebt gebruikt.