Blogberichten

32
Plan je content met de Contentkalender 9 juli 2024

Elke maand worstel je weer met de content planning. Dit leidt vaak tot stress, gemiste deadlines en verwarrende communicatie. Gelukkig biedt de Contentkalender hier de perfecte oplossing voor. Ontdek in deze blog hoe deze planningstool overzicht én inzicht biedt in jouw contentplanning.

50
Ontdek de voordelen van de Contentkalender 7 mei 2024

In deze blog ontdek je de voordelen van de Contentkalender en hoe deze planningstool jouw organisatie helpt om sprankelende content te creëren. Samenwerken aan content was nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk!

25
Contentplanning en contentproces: creëer eigenaarschap 11 januari 2024

We zijn op de communicatieafdeling, waar contentmakers scoren met content. Misschien in een team, misschien ook niet. Maar wat je situatie ook is: content maak je nooit alleen. Dus betrek al je collega’s bij je contentproces. En als we zeggen al je collega’s, bedoelen we ook echt alle collega’s. Van receptiemedewerker tot de manager van je manager.

Groepsessie
Groeifasen in contentplanning 5 januari 2024

Elk team is anders. Sommige teams hebben samen al voor de heetste vuren gestaan. Anderen leren elkaar pas net kennen. Een team, en daarmee de contentplanning, kent verschillende groeifasen. Elke fase brengt zijn eigen specifieke uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Maak kennis met de verschillen fasen en hoe je deze uitdagingen trotseert. Want zo groeit je team tot de beste verse van zichzelf.

Headerfoto tools
Welke planningtools zijn er? En wat past bij mij? 8 december 2023

De perfecte planningstool vinden voor een efficiënte communicatie is niet makkelijk. Van Trello tot Coostoo, elke tool heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar hoe weet je welke tool het beste bij jouw team past? We zetten de verschillende tools voor je op een rijtje.

Tanno Witkamp 169
Een contentkalender maken, hoe doe je dat? 14 november 2023

Wat is een contentkalender? Hoe maak je er een? Lees dit blog en duik in de wereld van contentkalenders. We geven je er ook nog een gratis template bij.

20
Goede communicatieplanning: do's en dont's 3 november 2023

Het beheren van een communicatieteam voelt soms als jongleren. Elk teamlid heeft zijn unieke talenten en verantwoordelijkheden. En om alles soepel te laten verlopen is een gestructureerde communicatieplanning van cruciaal belang. Maar hoe pak je dit aan? En welke voordelen biedt het? Wij leggen uit wat je wel (en ook vooral wat je niet) moet doen als je begint met een communicatieplanning.

Luuk en Franka vieren alle feestdagen
Inhaakkalender 2024 27 oktober 2023

Er is elke dag wel iets om te vieren of bij stil te staan. Wij maakten een overzichtelijke inhaakkalender in de Contentkalender. Zo heb je elke dag een bron vol inspiratie. En met onze tips zorg je dat je je doelgroep succesvol aan de haak slaat.

Vergelijking Contentkalender en Monday
Contentkalender of Monday? Welke tool past bij mij? 28 juli 2023

Wij plannen natuurlijk graag in de Contentkalender. Maar wij zijn niet de enige planningstool. Franka besloot te gluren bij de buren. En de buurman, dat is Monday. Ze zet de grootste verschillen tussen de Contentkalender en Monday voor je op een rijtje. Dat scheelt jou weer uitzoeken. En zo kies je makkelijk een tool die bij jou past.