Paars logo van Maqqie

Onze klant: Maqqie

"Hoe giet je je marketing in een structuur zodat het consistent is?” vroeg marketingmanager Nico de Jong van Maqqie zich af. De Contentkalender bleek de uitkomst.

Maqqie is een jong bedrijf die, met een online werkplatform, vraag en aanbod in de arbeidsmarkt samenbrengt. Sinds anderhalf jaar zijn ze actief bezig met marketing. Dus hebben ze vaste formats en templates ontwikkelt, om zo berichten van tevoren in te plannen. Er was sprake van een vaste structuur, maar er miste een overzicht.

Ik ben zelf niet zo van de Excelletjes, dat is gewoon fout gevoelig.

Daarom ging Nico opzoek naar een tool en kwam hij bij De Contentkalender uit. Na een proefmaand was Maqqie al snel enthousiast over De Contentkalender. "Ik heb gekeken naar de mogelijkheden en dat zag er goed uit dus ik dacht: gewoon doen".

Maqqie was opzoek naar overzicht. Omdat ze graag een maand vooruitplannen, willen ze weten wat er allemaal ingepland staat en wat er daar nog voor moet gebeuren. Met De Contentkalender hebben ze een duidelijk overzicht en persoonlijke takenlijstjes. Nu kunnen ze met één druk op de knop hun ''how-to's'' om de twee weken in de kalender zetten. Zo is die maand vooruitplannen echt een makkie voor Maqqie.

Als ik een tool gebruik probeer ik hem ook niet ingewikkelder te maken dan dat 'ie is. Ik vind hem bij jullie gewoon overzichtelijk en recht toe, recht aan.

Klein kijkje in de Contentkalender van Maqqie

Wil je een uitgebreide rondleiding door de Contentkalender van Maqqie? Bekijk de hele video op YouTube.

Benieuwd of de Contentkalender ook voor jouw team iets kan betekenen?