Ondersteuning

De Contentkalender is de tool voor jouw communicatieplanning. Maar soms heb je nog net wat meer hulp nodig. Wil je een workshop over communicatieplanning, hulp bij het implementeren en vullen van je Contentkalender of een workshop op locatie? Op deze pagina laten we zien wat we allemaal aanbieden.

Foto met kompas
Een goede communicatieplanning opstarten In overleg, drie dagdelen
€1275,-

Ben je net zo overtuigd van de Contentkalender als wij? Mooi. Dan komt nu het leukste deel: de implementatie in je team. Ook daar helpen we graag bij. In drie dagdelen helpen je op weg om jouw communicatieplanning het succes te maken wat het verdient. Geïnteresseerd? We leggen je graag uit wat we doen. Tot 1 januari 2020, 20% korting op deze training bij aanschaf van een betaald account.

Contentkalender workshop communicatieplanning
Workshop communicatieplanning 17 december (09:00-11:00) / 21 januari (09:00-11:00)
Goeman Borgesiuslaan 77
Gratis

Wat is er mooier dan een uniek overzicht in je communicatieplanning? Iemand die je helpt met het inrichten ervan. In deze gratis workshop communicatieplanning leiden we jou door de stappen van een goede communicatieplanning. En het mooie: aan het einde heb je alle informatie om jouw Contentkalender te vullen.

Het werkproces van de Contentkalender
Workshop Contentkalender voor jouw team In overleg
€450,-

Wil je de Contentkalender in je team implementeren, maar heb je daar extra hulp bij nodig? We helpen je er graag mee. In onze workshop communicatieplanning nemen we jou en je hele team mee in de Contentkalender. We doorlopen jullie werkproces en beantwoorden al jullie vragen. Aan het einde heeft je hele team de handvatten om de Contentkalender te gebruiken.

Campaign-creators-1166999-unsplash
Het overzetten van je communicatieplanning in de Contentkalender Data in overleg
€450,- per dagdeel (4 uur)

In de Contentkalender kan je je hele communicatieplanning kwijt. Ben je al die Excelsheets, Trello borden of muren vol post-it's zat en wil je dat allemaal overzetten in de Contentkalender? Dan kan je daar vast wel wat hulp bij gebruiken. Onze specialisten staan voor je klaar.

Voorbeeld van een content overleg
Content overleg opzetten In overleg, één dagdeel
€450,-

Je communicatieplanning valt of staat met samenwerking. Een Content overleg is de manier om je team up-to-date te houden. Wil je ook zo'n overleg opzetten? We helpen je graag. Onze specialisten komen een dagdeel langs en helpen je met het opzetten van jullie content overleg. Zo zorg jij ervoor dat je communicatieplanning niet alleen staat, maar ook dat deze blijft staan.