Ondersteuning

Contentkalender is meer dan een tool voor je communicatieplanning. We delen graag onze kennis, en die van onze partners, met jou in de vorm van workshops. Deze houden je scherp op het gebied van communicatieplanning. Check het overzicht van onze workshops hieronder. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via het formulier onderaan de pagina van de workshop.

Contentkalender workshop communicatieplanning
Workshop Communicatieplanning 4 juni (15:00-17:00) en 20 juni (14:00-16:00)
Goeman Borgesiuslaan 77
Luuk Post

Wat is er mooier dan een uniek overzicht in je communicatieplanning? Iemand die je helpt met het inrichten ervan. In deze gratis workshop communicatieplanning leiden we jou door de stappen van een goede communicatieplanning. En het mooie: aan het einde heb je alle informatie om jouw Contentkalender te vullen.

Het contentmodel van Presenter
Workshop Contentorganisatie 13 juni (09:00-12:00)
Presenter, Goeman Borgesiuslaan 77, 3515 ET Utrecht
Louise de Kievid

Tientallen soorten content en veel betrokken collega’s. Het goed organiseren van je content wordt steeds uitdagender. Met het Stappenplan Contentorganisatie helpen wij je bij het vaststellen en vastleggen van rollen en verantwoordelijkheden, een duidelijke taakverdeling en een overzichtelijk contentproces. In deze gratis workshop laten we je zien hoe het stappenplan werkt en hoe je deze toepast op de contentkalender.