Ondersteuning

De Contentkalender is de tool voor jouw communicatieplanning. Maar soms heb je nog net wat meer hulp nodig. Wil je een workshop over communicatieplanning, hulp bij het implementeren en vullen van je Contentkalender of een workshop op locatie? Op deze pagina laten we zien wat we allemaal aanbieden.

Contentkalender workshop communicatieplanning
Workshop communicatieplanning 21 januari (09:00-11:00)/ 6 februari (09:00-11:00)
Goeman Borgesiuslaan 77
Gratis

Wat is er mooier dan een uniek overzicht in je communicatieplanning? Iemand die je helpt met het inrichten ervan. In deze gratis workshop communicatieplanning leiden we jou door de stappen van een goede communicatieplanning. En het mooie: aan het einde heb je alle informatie om jouw Contentkalender te vullen.

Het werkproces van de Contentkalender
Workshop Contentkalender voor jouw team In overleg
€450,-

Wil je de Contentkalender in je team implementeren, maar heb je daar extra hulp bij nodig? We helpen je er graag mee. In onze workshop communicatieplanning nemen we jou en je hele team mee in de Contentkalender. We doorlopen jullie werkproces en beantwoorden al jullie vragen. Aan het einde heeft je hele team de handvatten om de Contentkalender te gebruiken.

Campaign-creators-1166999-unsplash
Het overzetten van je communicatieplanning in de Contentkalender Data in overleg
€340,- per dagdeel (4 uur)

In de Contentkalender kan je je hele communicatieplanning kwijt. Ben je al die Excelsheets, Trello borden of muren vol post-it's zat en wil je dat allemaal overzetten in de Contentkalender? Dan kan je daar vast wel wat hulp bij gebruiken. Onze specialisten staan voor je klaar.

Foto met kompas
Contentkalender inrichten In overleg
Op uurbasis

Wil jij een communicatieplanning opzetten, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We helpen je graag mee. Huur één van onze specialisten in en we helpen jou met het vullen van je Contentkalender. Zie je dat wel zitten? We vertellen je er graag meer over