Ondersteuning

De Contentkalender is de tool voor jouw communicatieplanning. Maar soms heb je nog net wat meer hulp nodig. Wil je een workshop over communicatieplanning, hulp bij het implementeren en vullen van je Contentkalender of een workshop op locatie? Op deze pagina laten we zien wat we allemaal aanbieden.

Standaard thumbnail Contentkalender Academy
Contentkalender academy

Welkom bij de Contentkalender Academy. De Contentkalender is de ideale projectmanagementtool voor je marketing- en communicatie team. Met steeds meer content, kanalen en betrokkenen, geeft de Contentkalender je het nodige overzicht. In de Academy leggen wij stap voor stap uit, hoe je de Contentkalender optimaal inricht en inzet voor jouw communicatieplanning. In vier stappen heb jij een gevulde contentkalender en weet je hoe je de kalender inzet.

Scherm op een blauw bureau voor een (online) les
Workshop communicatieplanning 4 november (09:00-11:00) / 23 november (09:00 - 11:00)
Luuk Post
Gratis

Wil je weten hoe je de Contentkalender gebruikt voor jouw communicatieplanning? Of wil je meer uit de Contentkalender halen dan je nu doet? Kom dan nu naar onze workshop. Aanmelding is kosteloos. Meer weten? Klik dan hier.

Het werkproces van de Contentkalender
Teamworkshop Contentkalender Data in overleg
€495,-

Wil je met je hele team de Contentkalender gebruiken? En wil je dat iedereen in je team leert hoe de Contentkalender optimaal in te zetten is. Nodig ons uit om een workshop Contentkalender te komen geven. In twee uur leren we jou en je team hoe jullie de Contentkalender optimaal kunnen inzetten. Meer weten? Klik dan hier.

Man en vrouw aan bureau praten over de Contentkalender die open staat op een laptop.
Persoonlijke ondersteuning Data in overleg
Vanaf €100,- per uur

Bij de Contentkalender geloven we in duurzame relaties. Daarom kiezen we voor een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat je de Contentkalender optimaal inzet. Klik voor meer informatie.

Twee mensen overleggen van achter hun laptop en kijken naar een papier.
Extra hulp voor je contentplanning Data in overleg
Neem contact met ons op

Je hebt veel ideeën voor je content, maar niet altijd de tijd, handen of inzichten om ze uit te werken. Daar helpen onze specialisten je mee. Klik hier voor meer informatie.