Hoeveel ondersteuning heb je nodig?

Iedereen heeft een ander beginniveau. Ben jij al druk bezig met plannen en heb je alles al helder? Dan wil je waarschijnlijk alleen weten hoe de Contentkalender werkt. Zet jij een nieuwe planning op, heb je een uitdagende planning, of een uitgebreid werkproces? Dan is het fijn als je wat meer meegenomen wordt in het hele proces. Zo hoef je zelf het wiel niet uit te vinden. Voor iedere beginsituatie hebben we een ander pakket, dus aan jou de vraag:

Hoeveel ondersteuning heb je nodig?

Contentkalender Academy
Geen ondersteuning, alleen een goede uitleg

Als je wil weten hoe de Contentkalender werkt en het in eerste instantie zelf wil uitzoeken, dan helpen we je daar graag bij. In vijf instructievideo's leer je snel hoe je de Contentkalender optimaal inricht voor jouw communicatieteam. Klik hier om de online Contentkalender Academy te starten.

Extra ondersteuning
Een beetje ondersteuning 1000,-

Soms wil je gewoon even op weg geholpen worden. Plan dan een beetje ondersteuning in. Samen met een specialist van de Contentkalender kijk je naar je indeling, naar welke doelen je wil bereiken en trainen we het team. In twee dagdelen heb je zo een gevulde planning en een team die ermee kan werken. Klik hier voor meer informatie.

Hulp
Gemiddelde ondersteuning 2500,-

Heb je een extra zetje nodig? Om even goed van start te gaan? Neem dan gemiddelde ondersteuning. We helpen je een kwartaal lang opstarten. Dat begint met een sessie inrichten, we trainen je team en helpen ze met de de nieuwe werkwijze en we spreken vast belmoment af. Om de voortgang te meten, te zorgen dat je al je vragen kan stellen en om een stok achter de deur te garanderen voor je planning.

Persoonlijke ondersteuning CK
Veel ondersteuning 5000,-

Goed plannen vereist een goed proces. En een goed proces kost tijd. Daarom raden we je aan de tijd te nemen om goed te beginnen met de Contentkalender. We begeleiden je een jaar lang met plannen, vullen en trainen je team. Het doel is om steeds beter te worden, met zijn allen, in het creëren van content. Klik voor meer informatie.