Expert-training

De expert ondersteuning maken we op maat. Zodat jij precies de handvatten krijgt waar je behoefte aan hebt. Je krijgt één jaar lang ondersteuning die je inricht zoals jij wilt!

In totaal doen we vijf sessies. De eerste twee sessies staan vast. Zo heb je altijd de juiste basis om aan de slag te gaan met de Contentkalender. De andere drie sessies? Die bepaal jij.

Het onder genoemde programma is een indicatie. Als jij een andere planning voor ogen hebt, dan is dat zeker ook mogelijk. Het uiteindelijke programma is altijd in overleg met jou en je team.

Sessie 1: Contentkalender vullen

We beginnen met de Contentkalender. We denken mee met de inrichting en als je wil kunnen we deze alvast voor je vullen. Samen met jou komen we dan tot een indeling. Moet dat perfect zijn? Nee, hij moet werkbaar zijn! Zo garanderen we het snelst een begin.

Sessie 2: Basistraining

Na de eerste sessie volgt al snel een tweede. Dan trainen we jou en je team. Ook hier komen punten uit die we kunnen aanpassen en daar helpen we je bij. Ook staan we klaar om alle vragen die je team heeft, te beantwoorden.

 Contentkalender - Extra ondersteuning
 Contentkalender - Contentkalender Academy

Sessie 3: n.t.b.

Denk bijvoorbeeld eens aan een sessie over 'workflows'. Welke workflows hebben jullie binnen je team. Samen gaan we in gesprek en evalueren we jullie werkproces.

Uiteraard zorgen we ervoor dat alle gewenste workflows terug te zien zijn in de Contentkalender. Zo kunnen jullie snel aan de slag met plannen.

Sessie 4: n.t.b.

Wat vind je van een sessie over Tone of Voice. Wat is jullie Tone of Voice? Waar kan je die kwijt in de Contentkalender? En hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen je organisatie op dezelfde manier communiceert?

Dat kunnen wij je leren. Stuur Luuk gerust een mailtje voor meer informatie.

Sessie 5: n.t.b.

Welke sessies we nog meer aanbieden?

  • Workshop communicatieplanning
  • Hoe bewaak je je contentstrategie?
  • Meet de sterkte van je contentteam
  • Het belang van evalueren

Heb je een ander onderwerp waar je graag meer over wilt leren? Laat het ons weten. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Luuk, om de sessies in te plannen. Bel hem op: +316 158 678 85 of plan een afspraak in.