Het partneraccount:

Ben jij een communicatiebureau en wil je in de Contentkalender samenwerken met je klanten? Speciaal voor jouw organisatie hebben we het partneraccount opgezet. Vanuit je eigen account toegang tot de communicatieplanning van al je klanten. En hun stijlgids. Als klap op de vuurpijl houd je ook nog overzicht op de communicatieplanning van je eigen organisatie. Bovendien kunnen klanten eenvoudig taken aan je toewijzen.

Heb je een Teamaccount of Corporate account en wil je een partner toevoegen? Deze informatie vind je op onze FAQ-pagina.

Wil je direct beginnen met het testen van een partneraccount aanmaken? Klik hier.

Wat biedt het Partneraccount?

Zoals we net al zeiden, biedt het partneraccount een eenduidige manier van samenwerken met al je klanten. Het partneraccount biedt jouw organisatie alle functionaliteiten van het Teamaccount, plus:

  • Inzicht in de planningen van al je klanten.
  • Duidelijkheid voor zowel je klanten als je collega’s in de werkzaamheden.
  • Een manier om je eigen communicatieplanning bij te houden.
  • Alles op één plek. Dus, heldere afspraken en geen gedoe meer met stijlgidsen of ellenlange briefings.
  • Één gemeenschappelijke omgeving om de resultaten vast te leggen en bij te sturen.

Wat kost het partneraccount?

Voor jou als partner is een partneraccount kosteloos. Probeer het account uit zolang je wil. Je klanten hebben alleen wel een betaald (lees: Team of Corporate) account nodig om met jou samen te werken.

Hoe maak ik een partneraccount aan?

Simpel. Door op de knop onderaan de pagina te klikken en de Contentkalender uit te proberen. Ben je overtuigd en wil je door? Neem contact op met de klantenservice en we zetten je account kosteloos om.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Luuk via: luuk.post@contentkalender.nl, of bel naar 088 - 937 00 30. Dan helpen we je graag verder.