Partners

In je communicatieplanning maak je soms gebruik van externe partners. Deze partners voeg je eenvoudig toe aan jouw Contentkalender. Wij stellen graag een aantal bureaus aan je voor. Ons kennen ze al, maar ze willen ook graag kennismaken met jou. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ze op. Ze helpen je graag.

Partner: Presenter
Wij streven ernaar dat iedereen zich kan ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Dat geldt voor onszelf en voor de mensen en organisaties met wie we samenwerken. En zowel professioneel als persoonlijk.
Partner: Inspiring Data
Mijn liefde voor infographics is ontstaan in Afrika. Ik zag daar verpleegkundigen en dokters alles uitleggen door middel van stripverhalen. Medische kennis, begrijpelijk gemaakt voor mensen die niet konden lezen. Ik vond dat ontroerend.
Partner: Webmastery
Ik vind het onzin om mensen die niet makkelijk op kantoor kunnen werken als arbeidsongeschikt te bestempelen. Met een beetje out-of-the-box denken kun je optimaal gebruik maken van hun talent. Onze huisgebonden communicatieprofessionals werken vanuit huis en kunnen juist daarom 24/7 monitoring, redactie en webcare bieden.
Partner: Pitchparrot
Wij maken van jouw verhaal een pakkende (uitleg)animatie van ongeveer één minuut (of meer).