Geschreven door Bente van Hintum | 05-03-2021

Je hebt een proefmaand gestart in de Contentkalender. Een goede eerste stap richting een overzichtelijke contentplanning. Maar een maand vliegt zo voorbij. Haal alles uit je proefmaand met onze tips. In dit blog vertellen we je hoe je je proefmaand optimaal inzet.

Plannen

Om goed van start te gaan met de proefmaand moet je tijd vrij maken. Een goed moment om dat plannen eens te oefenen. Blok elke week een paar uur in je agenda om er eens goed voor te zitten. Dit lijkt veel, maar het uitzoeken van een nieuwe tool kost tijd. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat de Contentkalender goed bij je past.

Profiteren kan je leren

Profiteer van onze experts en haal het meeste uit je proefmaand. Onze website staat vol met de leukste tips en tricks. Hoe wij je persoonlijk op weg helpen? Check het in de slider hieronder.

Boek een demo

Met een gratis persoonlijke rondleiding door de Contentkalender, helpen onze specialisten je snel op weg. We focussen daarbij op je huidige werkproces en waar je tegenaan loopt. Met die informatie adviseren we je hoe je de Contentkalender personaliseert. Verder geven we je ook inzicht in de mogelijkheden van de applicatie. Een persoonlijke rondleiding boek je eenvoudig in onze agenda.

Contentkalender Academy

Wil je lezen inwisselen of combineren met een kijkje in de Contentkalender? Dat kan in de Contentkalender Academy. Met een reeks filmpjes helpen we je op weg in de Contentkalender. Zo vertellen we je stap voor stap hoe je de applicatie optimaal inricht en inzet voor jouw contentplanning. Benieuwd? Ontdek de academy.

Contentkalender vraagbaak

In onze kennisbank vind je antwoord op al je vragen. En handige artikelen over onze functionaliteiten. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Trek dan Franka aan haar jasje.

Collega’s toevoegen

De Contentkalender biedt niet alleen overzicht voor jou, maar voor je hele team. Nodig je collega’s uit voor de proefmaand. Zo test je meteen taken en workflows en ontdek je hoe jullie overzichtelijk samenwerken in de Contentkalender.

Testen, testen en meer testen

Jij en je collega’s zijn van start met de Contentkalender. Jullie hebben daarbij alle informatie verzameld en een eerste inrichting gemaakt. En nu? Je komt er maar op één manier achter of de Contentkalender en jij de perfecte match zijn: testen, testen en nog meer testen. En bij vragen, staan wij voor je klaar.

In vijf stappen snel van start in de Contentkalender

Je proefmaand optimaal inzetten, wil ook zeggen dat je je contentplanning efficiënt in de Contentkalender plaatst. We helpen je graag om dat te doen. In de blog ‘In vijf stappen snel van start in de Contentkalender’, lees je alles wat je nodig hebt om je kalender snel te vullen.