Contentkalender - Contentkalender voorbeeld 1

Meer overzicht dan ooit

Ad hoc werken is verleden tijd. Zie in een oogopslag welke berichten er geweest zijn en wat er nog aankomt. Alles in een handig overzicht.

Contentkalender - Contentkalender voorbeeld 3

Meerdere campagnes?

In een klik heb je een totaaloverzicht. In twee klikken zoom je weer in. In drie klikken deel je deze met de hele organisatie. Rapporteren was nog nooit zo makkelijk.

Contentkalender - Content Stappenplan

Verdeel het werk

Content creëer je niet een-twee-drie. Verdeel het werk eenvoudig over je collega's en je weet altijd wie waarmee bezig is. Dankzij de persoonlijke actielijsten mis je nooit meer een deadline.

Contentkalender - Contentkalender voorbeeld

Verscherp je strategie

Leuk zo'n communicatieplan, maar pak je die er iedere keer weer bij? Vergeet het boekwerk aan stijlregels en controleer eenvoudig of je boodschap voldoet aan je strategie.

Laatste blogberichten

Contentkalender - Bergen met vlaggen
Structureer je communicatieplanning met campagnes 11 juli 2019

Je hebt een account van de CK en bent klaar om de CK in gebruik te nemen. Nu kun je campagnes gaan definiëren. Het werken met campagnes is niet moeilijk, maar het vereist wel een zekere mate van gestructureerd werken. Hoewel dat wat tijd kost, levert het je uiteindelijk veel structuur en overzicht op. Met deze uitleg Leer ik je stap voor stap alles over campagnes. Heb je vragen? Mail me dan vooral: luuk.post@contentkalender.nl!

Contentkalender - Communicatieplanning excel contentkalender header 2
Communicatieplanning in Excel? Dat kan makkelijker 21 juni 2019

Tijdens een campagneoverleg stelde ik voor om de communicatieplanning te maken. Nu staar ik naar een leeg Excel-bestand en vraag ik me af hoe te beginnen. Wat is de beste indeling? Hoe geef ik de verschillende mediakanalen weer? En hoe wijs ik een verantwoordelijke toe? Ik testte de Contentkalender en zag dat het allemaal veel makkelijker kan.

Contentkalender - Word contentkoning(in) met een succesvolle communicatieplanning
De Contentkalender invullen: 5 tips voor succes 29 maart 2019

Je hebt een Contentkalender account aangemaakt. Mooi, je eerste stap naar de titel contentkoning(in) is gezet. Maar hoe nu verder? Hoe vul je de Contentkalender effectief in? Deze 5 tips gaan je daarbij helpen.