Logo van Pitchparrot

Pitchparrot

PitchParrot maakt (uitleg)animaties met impact. We transformeren je verhaal of pitch in een effectieve verklarende animatie (explanimation!) van ongeveer een minuut, compleet met een professionele voice-over en geluidseffecten. We hebben een verscheidenheid aan animatiestijlen: van Cartoon tot Corporate en alles daartussenin!

We werken met een team van illustratoren, animatoren en geluidstechnici. Hierdoor kunnen we een animatie maken in jouw huisstijl, die 100% aansluit bij het script.

Hoe verloopt de samenwerking met Pitchparrot?

Leuk! Je wilt samenwerken met PitchParrot. En dan?

We vragen je eerst om een script. De basis voor je animatie video. Het script is de tekst die letterlijk in de animatie wordt verteld. We hanteren een formule voor het script van 120 woorden per minuut animatie.

Als je het script hebt aangeleverd en het is goedgekeurd leveren we je een opdrachtformulier. In dit formulier staan alle gegevens die we nodig hebben om te beginnen met jouw animatie. Denk hierbij aan contactgegevens, huisstijlkenmerken, omschrijving van de voice-over en facturatiegegevens.

Als je het opdrachtformulier hebt ingestuurd zoeken we naar een bijpassende stemacteur. Je krijgt een aantal samples te horen van verschillende acteurs, hieruit kun je vervolgens een keuze maken.

En dan gaan we voor je aan de slag! Tijdens de productie wordt er vanuit ons geen contact meer opgenomen. We zijn hard aan het werk en zorgen voor een professioneel resultaat!

Wij maken van jouw verhaal een pakkende (uitleg)animatie van ongeveer één minuut (of meer).

Wat is de ideale klant van Pitchparrot?

De ideale klant van PitchParrot werkt met een contentkalender! Je weet van tevoren al hoeveel animaties je wilt laten maken en voor wanneer. Zo versterk je jouw contentstrategie!

Daarnaast weet de ideale klant welke animatiestijl bij zijn animatie past. Ook is het fijn als er goed contact is en wanneer er een duidelijk script aan wordt geleverd. Kom je er echt niet uit? We helpen je er graag bij!

Hoe bereik je Pitchparrot?

PitchParrot is bereikbaar via het contactformulier

op de website, via de telefoon op 085 009 1888 of via e-mail. Een kaartje mag natuurlijk ook naar Weena 723, C1.057, 3013 AM Rotterdam of met de benenwagen vanaf Rotterdam Centraal in het Groothandelsgebouw.