Workshop communicatieplanning

Leuk zo'n kalender, maar hoe gebruik je die nu? In onze workshop communicatieplanning vertellen wij je alles wat je moet weten om de Contentkalender optimaal te gebruiken. We leggen je uit hoe je je communicatiestrategie vertaalt naar een operationele planning, en laten je zien waar welke knoppen zitten. Het resultaat? Een actuele planning die leeft onder je collega’s en waar je alles in kwijt kunt. Van strategie tot planning. Van content tot evaluatie. Wij zorgen dat je naar huis gaat met alle kennis die je nodig hebt om de Contentkalender te vullen.

Wij geven je de noodzakelijk handvatten, maar je gaat zelf aan de slag met het vullen van de Contentkalender. Heb je nog geen account? Dat is geen probleem. Tijdens de workshop werk je namelijk in een testomgeving van de Contentkalender. Heb je wel een account en specifieke vragen over jouw communicatieplanning? In de workshop is alle ruimte om ook deze specifieke vragen te stellen.

Wat ga je doen?

  • Een begin maken met je communicatieplanning.
  • Zowel strategie als planning in de kalender plaatsen.
  • Content opdelen in een stappenplan.
  • Taken verdelen onder collega’s

En natuurlijk maak je ook kennis met de andere functionaliteiten van de Contentkalender. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijven

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via 088 - 937 00 30. Dan helpen we je verder.