Workshop Communicatieplanning

Leuk zo'n kalender, maar hoe gebruik ik deze nou? In onze workshop communicatieplanning vertellen wij je alles wat je moet weten om de Contentkalender optimaal te gebruiken. Niet alleen leggen we je precies uit waar welke knoppen zitten, maar ook hoe je je communicatiestrategie vertaalt naar een operationele planning. We zorgen dat je naar huis gaat met alles wat je nodig hebt om de Contentkalender te vullen en natuurlijk te gebruiken. Daarnaast is er meer dan genoeg tijd om na te denken over jouw communicatieplanning en hoe we deze kunnen verbeteren.

Wat ga je leren:

  • Een manier om jouw communicatieplanning optimaal te structureren;
  • Hoe je jouw communicatiestrategie vertaalt naar een operationeel proces;
  • Hoe je ervoor kan zorgen dat je steeds betere content gaat produceren;
  • Hoe je je communicatiestrategie up-to-date houdt en deze levendig houdt onder alle werknemers.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Liever bij jou op kantoor?

We kunnen onze workshop communicatieplanning ook bij jou op kantoor houden, speciaal voor jouw team. De kosten van zo'n in-house workshop, op een datum die jou goed uitkomt, zijn 425 euro. Ook voor deze workshop kun je je via onderstaand formulier aanmelden.

Heb je behoefte aan extra begeleiding? Dan komen we ook nog een aantal dagdelen bij je langs om je te helpen bij het inrichten van jouw communicatieplanning in de Contentkalender. Is dit het geval? Geef dat dan aan bij de opmerkingen in het onderstaande formulier.

Inschrijven