Blogberichten

Schrijfmateriaal, notitieblok, post-it en laptop op een bureau
Structuur in je contentoverleg 22 november 2019

In de vorige blog hebben we je kennis laten maken met het contentoverleg. Nu je een eerste kennismaking hebt gehad, geef ik je in deze blog 6 tips om structuur aan te brengen in je content overleg.

Twee mannen houden een contentoverleg aan een bureau
Maak kennis met het contentoverleg 15 november 2019

Je communicatieplanning staat, iedereen doet mee en weet precies wat hij of zij moet doen. Maar dan komt er iets tussen. Die ene inhaker moet ook nog even mee, of die nieuwsbrief moet toch een dag later verstuurd worden. En plotsklaps is je hele planning in de war. Hoe zorg je ervoor dat niet alleen je planning up-to-date blijft, maar ook je hele team mee blijft doen aan je planning? Door een vast moment voor content overleg in te plannen.

Kopje koffie op een kalender op een bureau
Alles loopt op rolletjes? 30 oktober 2019

Gewoon goede content. Dat wil jij, dat willen wij, dat wil iedereen. Maar ‘gewoon’ goede content bestaat niet. Content wordt niet zomaar ineens geschreven. Het is een proces. Heb je je ooit afgevraagd waarom de ene organisatie scoort met hun content, terwijl dit bij de andere organisatie nauwelijks van de grond komt? Een goed en duidelijk proces kan het verschil maken. Een goed proces zorgt voor overzicht en structuur.

Tanno Witkamp 43
Hoe een goede communicatieplanning jouw leven een stuk overzichtelijker maakt 11 oktober 2019

Een goede communicatieplanning geeft jou overzicht. Want het stelt je in staat vooruit te kijken, en terug te blikken. En dat levert jou, je collega’s en je organisatie ontzettend veel op. Kijk maar.

Tanno Witkamp 82
Structureer je communicatieplan met projecten 11 juli 2019

Je hebt een account gemaakt voor de Contentkalender. Okay, mooi. Dan kan je beginnen met het invullen van je contentstrategie. Maar zodra je dat gedaan hebt, kom je bij de volgende stap: Projecten definiëren. Het werken met projecten is niet moeilijk, maar het vereist wel een zekere mate van gestructureerd werken. Hoewel dat wat tijd kost, levert het je uiteindelijk veel structuur en overzicht op. Ben je benieuwd hoe je projecten gebruikt? Lees de blog.

Een kroontje gemaakt uit contentmarketingbegrippen
De Contentkalender invullen: 5 tips voor succes 29 maart 2019

Je hebt een Contentkalender account aangemaakt. Mooi, je eerste stap naar de titel contentkoning(in) is gezet. Maar hoe nu verder? Hoe vul je de Contentkalender effectief in? Deze 5 tips gaan je daarbij helpen.