Hoe helpt de Contentkalender?

Contentkalender - Twee keer een dwarsdoorsnede van het tijdlijnoverzicht en de kalenderoverzicht

Krijg het overzicht wat jij wil

Samen met je team houd je heel wat ballen in de lucht: projecten, content, deadlines en de taken van je team. En dat vraagt om overzicht. Niet zomaar, maar op je eigen manier. Daarom bepaal jij hoe je overzicht wil. In een kalender, een planbord of een tijdlijn. Per maand of per week. Zo creëer je een overzicht als nooit tevoren. Voor jou en je hele team.

Contentkalender - Nieuwe takenlijst

Plan de (work)flow van je organisatie

Wie van je team is waarmee bezig? En wat moet er gebeuren voordat die nieuwsbrief af is? Dat wil je weten. Met workflows geef je aan welke (terugkerende) taken gedaan moeten worden voordat je content live kan. Zo weten jij en je team altijd wat er nog moet gebeuren. Taken vergeten? Vergeet het maar. Met persoonlijke to-do lijstjes en reminders zorgt de Contentkalender dat je team nooit meer een taak over het hoofd ziet.

Contentkalender - Deelbarelink dec2022

Deel je planning

Jouw team verricht cruciaal werk voor jullie organisatie. En dat wil je aantonen. Daarom wil je je planning delen. Dat kan eenvoudig met een deelbare link. Deel je planning met mensen binnen of buiten je organisatie zonder inloggegevens voor de Contentkalender. Zij zien je planning, maar kunnen niks verschuiven of bewerken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem een kijkje in onze kalender.

Wil je dat collega's communicatieverzoeken kunnen indienen? Zet je kalender open voor verzoeken om via de deelbare link communicatieverzoeken te ontvangen. Dien gerust een verzoek in via onze deelbare link om te kijken hoe dat werkt.

Je kan je communicatieplanning ook via jouw favoriete agenda app delen. Of toevoegen als tabblad in Teams. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

Wat zeggen onze klanten?

Laatste blogberichten

Contentkalender - 32
Plan je content met de Contentkalender 9 juli 2024

Elke maand worstel je weer met de content planning. Dit leidt vaak tot stress, gemiste deadlines en verwarrende communicatie. Gelukkig biedt de Contentkalender hier de perfecte oplossing voor. Ontdek in deze blog hoe deze planningstool overzicht én inzicht biedt in jouw contentplanning.

Contentkalender - 50
Ontdek de voordelen van de Contentkalender 7 mei 2024

In deze blog ontdek je de voordelen van de Contentkalender en hoe deze planningstool jouw organisatie helpt om sprankelende content te creëren. Samenwerken aan content was nog nooit zo eenvoudig en overzichtelijk!

Contentkalender - 25
Contentplanning en contentproces: creëer eigenaarschap 11 januari 2024

We zijn op de communicatieafdeling, waar contentmakers scoren met content. Misschien in een team, misschien ook niet. Maar wat je situatie ook is: content maak je nooit alleen. Dus betrek al je collega’s bij je contentproces. En als we zeggen al je collega’s, bedoelen we ook echt alle collega’s. Van receptiemedewerker tot de manager van je manager.